Veulen registratie

Veulen registratie bij het NRPS

Informatie voor het registreren van een veulen bij het NRPS kunt u vinden op de pagina Informatie veulen registratie.

 

Wij ontvangen graag het dekbewijs/ geboortebericht met de gegevens van uw veulen. De naam van een hengstveulen dient te beginnen met de eerste letter van de naam van de vader, ook als dit een stalnaam is. De keuze van een naam voor een merrieveulen is vrij.

 

Als uw merrie (de moeder van het veulen) nog niet bij het NRPS is geregistreerd, ontvangen wij graag een kopie van haar afstamming.

 

In samenwerking met Subli krijgt u één gratis zak merrie- of veulenbrok bij het registreren van uw veulen!

1. Veulen1
2. Moeder2
3. Vader3
4. Eigenaar4
5. Samenvatting5

* Verplicht veld

Horse Manager

Deknummer Gefeliciteerd met de geboorte van uw veulen.
U heeft van uw hengstenhouder een geboortebericht gekregen dat u moet invullen wanneer uw veulen geboren is. De meeste NRPS-hengstenhouders hebben bovenaan het geboortebericht het zogenaamde deknummer staan. Vul dit hierboven in. Indien de dekking bij ons bekend is, worden de meeste gegevens al voor u ingevuld. Controleer alle gegevens goed of vul ze zo veel mogelijk aan. Is het deknummer niet bekend dan moet u zelf alle gegevens invoeren. Is ook zo gebeurd.

Veulen informatie

Naam veulen * Indien het een hengstveulen is, dan dient de naam van het veulen met dezelfde letter te beginnen als de eerste letter van de naam van de vader.
Geslacht
Geboortedatum *
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Kleur *