Thuisinspectie

Komende zomer is er uitzicht op versoepeling van de overheidsmaatregelen. Maar evenementen mogen tot 1 september niet plaatsvinden. Daarom gaan de regionale keuringen en de Nationale keuring dit jaar niet door. Uiteraard is het mogelijk om 3-jarige en oudere merries in het stamboek te laten opnemen of aan te bieden voor predicaat verhoging, ook veulens en andere nakomelingen kunnen worden aangeboden voor predicaat verhoging van de merrie, tevens kunnen veulens en oudere nakomelingen aangeboden voor afstammelingenonderzoek van een hengst. 

Middels het invullen van de gegevens op deze pagina kunt u uw paard(en) en/of pony('s) opgeven voor thuisinspectie. De indeling is onder meer afhankelijk van het aantal aanmeldingen, welke wij graag z.s.m. van u ontvangen. Daarnaast vernemen wij graag welke dagen van de week u het beste uitkomen om een thuisinspectie te plannen. Mocht u een bepaalde periode niet kunnen i.v.m. vakantie kunt u dat ook aangeven. Op deze wijze hopen wij in overleg met u, onze juryleden deze zomerperiode zo efficiënt mogelijk in te kunnen plannen.

Thuisinspectie

Hartelijk dank voor uw aanmelding voor de thuisinspectie. Wij gaan de aanmeldingen verzamelen en naar regio indelen. Zodra er zicht is op een voorlopige indeling, nemen wij graag contact met u op.