Marktplaats

NRPS Marktplaats

Op deze pagina vindt u te koop aangeboden NRPS paarden en pony's. Ook kunnen er advertenties geplaats worden wanneer u opzoek bent naar een paard of pony. Wilt u ook een advertentie plaatsen of heeft u interesse in een van de dieren? Neem dan contact met ons op! Mocht u opzoek zijn naar een paard of pony horen wij graag naar wat voor dier u opzoek bent, u kunt hier een mail over sturen naar secretariaat@nrps.nl Wilt u uw paard of pony te koop aanbieden? Dan ontvangen wij graag een mail van u met de naam, het levensnummer, de afstamming, het niveau, foto's en overige informatie die belangrijks is voor de verkoop.

Gezocht:

Gezocht ruin tussen 4-9jr, 1.63-1. 68, uit omgeving Gelderland/Utrecht. Ingereden, verkeersmak,kleur maakt niet uit. De ruin wordt gebruikt als recreatie in de bak en voor lange ritten, niet voor wedstrijden. Komt met andere paarden overdags 6 uur in de wei te staan. Hij wordt het maatje voor het leven voor 2 ruiters. Info: 06-30986621, bosfee1@ICloud.com

Te Koop

19-04-2022
Leeftijd: 8                    Geslacht: Merrie

Te koop 8 jarige elite NRPS merrie. 

Soraya k v. Charmeur x prins Alfred 

Ze is 2x nationaal kampioen geweest in 2016 en 2017. Op dit moment loopt ze Z1, en is een super brave eerlijke merrie. Ook is ze zeer geschikt voor de fokkerij, in 2019 was de nu 4 jarige Glocks Toto Jr nationaal Kampioen bij de juist.
Vorig jaar werd haar hengstveulen reserve kampioen van het noorden. 
Begin april 2022 is Soraya voor haar hals, rug en benen goedgekeurd voor de sport.

Meer informatie over de afstamming en nakomelingen staan op de website: SORAYA K - NRPS - Nederlands Rijpaarden- en Ponystamboek 

Voor meer informatie bel gerust:  06-25111573. Jeltsje veenstra 

 

 

Leeftijd: 1 jaar             Geslacht: Ruin

Catan's Fire SHH is een zeer bijzondere verschijning, een bloedmooi vos veulen met vier hoge witte sokken en een stoere brede bles. Catan is een zoon van Cornet's Fire Z een jonge hengst met een veel potentie, welke gefokt is uit de prachtige Comme Il Faut. Moeder Tiarah Foron is een zelf gefokte jonge ster merrie wiens moeder internationaal gesprongen heeft op hoog niveau en als vader Kordelas ox welke in Amerika zeer hoog in de westernsport is uitgebracht. Dit maakt Catan een veulen met veel bloed, wendbaarheid en springpotentie.
Catan heeft afgelopen zomer een 1e premie gekregen tijdens de late veulen keuring van de NRPS met mooi commetaar: "Over het goed ontwikkelde veulen Catan's Fire SHH was de jury bovengemiddeld enthousiast. Het is een goed veulen met veel bot en een fijne galop. Opmerkelijk is zijn voskleur met veel wit".
Catan heeft veel temperament wat ook te verwachten is met zijn bloed, maar desondanks een zeer zachtaardig karakter. Hij is dagelijks in de hand, gewend aan vast staan, voetjes geven etc. Moeder Tiarah is als 4 jarige gemeten op 152 cm en vader meet 164 cm, de verwachting is dat Catan wel op 160cm zal uitkomen.
Ik zoek voor Catan een plek waar zijn potentie op waarde wordt geschat en tot ontplooiing wordt gebracht.
Bij belangstelling graag mailen naar lobkezijlstra@hotmail.com of via berichten zodat we nader kennis kunnen maken.
Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.
Kijk voor meer fotos en filmpjes op de facebook pagina van Stal Heits Hiem

 

Leeftijd: 6 jaar             Geslacht: Ruin

Te koop leuke NRPS ruin levensnummer: 52008150084215, 6 jaar, stokmaat : 167 cm., paard is zeer mensvriendelijk en makkelijk in de omgang.
Met het paard is veel grondwerk gedaan, er wordt op gestapt en gedraafd, paard accepteerde een en ander makkelijk en vindt het leuk dat ze met hem bezig zijn.
Wegens zwangerschap heeft verzorgster afgehaakt, paard moet nog verder doorgereden worden. Prijs is: € 3750,=. Tel : 06-22282486. P. Voois te Goes

 

Leeftijd: 7 jaar             Geslacht: Ruin

Te koop leuke sport ruin, King George II, geboren in mei 2013, Vader Krachtpatser, moeder sprong in het Z. De gehele afstamming van King George II kun je hier vinden.

Stokmaat 1.44, L1 dressuur, B +winst springen. Hij doet zijn best in de dressuur, maar springen is zijn ding. Springt met veel vermogen, stopt nooit en springt in de training met gemak een meter. Fijne pony in de omgang, sociaal naar mens en dier en op de wei. Is meegeweest naar ponykampen en crosstrainingen en vindt het allemaal even leuk.  Is afgelopen 2 jaar doorgereden en zeker klaar voor de volgende stap in zijn sportcarriere. Hij is geen beginnerspony vanwegen zijn leeftijd. We denken dat een ambitieus springruitertje ver met hem zal komen.

We doen niet graag afstand van hem, maar hij groeit niet mee helaas.
Prijs in overleg, voor meer info en filmpje stuur een bericht hesgrift@xs4all.nl