NRPS Marktplaats

NRPS Marktplaats

Op deze pagina vindt u te koop aangeboden NRPS paarden en pony's. Ook kunnen er advertenties geplaats worden wanneer u opzoek bent naar een paard of pony. Wilt u ook een advertentie plaatsen of heeft u interesse in een van de dieren? Neem dan contact met ons op! Mocht u opzoek zijn naar een paard of pony horen wij graag naar wat voor dier u opzoek bent, u kunt hier een mail over sturen naar secretariaat@nrps.nl Wilt u uw paard of pony te koop aanbieden? Dan ontvangen wij graag een mail van u met de naam, het levensnummer, de afstamming, het niveau, foto's en overige informatie die belangrijks is voor de verkoop.

Te Koop

Leeftijd: 5 jaar             Geslacht: Ruin

Te koop leuke NRPS ruin levensnummer: 52008150084215, 5 jaar, stokmaat : 167 cm., paard is zeer mensvriendelijk en makkelijk in de omgang.
Met het paard is veel grondwerk gedaan, er wordt op gestapt en gedraafd, paard accepteerde een en ander makkelijk en vindt het leuk dat ze met hem bezig zijn.
Wegens zwangerschap heeft verzorgster afgehaakt, paard moet nog verder doorgereden worden. Prijs is: € 3750,=. Tel : 06-22282486. P. Voois te Goes

 

Leeftijd: 6 jaar             Geslacht: Ruin

Te koop leuke sport ruin, King George II, geboren in mei 2013, Vader Krachtpatser, moeder sprong in het Z. De gehele afstamming van King George II kun je hier vinden.

Stokmaat 1.44, L1 dressuur, B +winst springen. Hij doet zijn best in de dressuur, maar springen is zijn ding. Springt met veel vermogen, stopt nooit en springt in de training met gemak een meter. Fijne pony in de omgang, sociaal naar mens en dier en op de wei. Is meegeweest naar ponykampen en crosstrainingen en vindt het allemaal even leuk.  Is afgelopen 2 jaar doorgereden en zeker klaar voor de volgende stap in zijn sportcarriere. Hij is geen beginnerspony vanwegen zijn leeftijd. We denken dat een ambitieus springruitertje ver met hem zal komen.

We doen niet graag afstand van hem, maar hij groeit niet mee helaas.
Prijs in overleg, voor meer info en filmpje stuur een bericht hesgrift@xs4all.nl 

 

Leeftijd: veulen (juli 2019) Geslacht: Merrie

Madame Marit is een mooi royaal merrie veulen. Haar afstamming kun je hier vinden.
De moeder van het veulen (La Rosa) is de liefste pony die je kan wensen voor je kinderen. Heeft ook op Z1 niveau dressuur gelopen. Naast de tweejarige broer van Madame Marit is uit deze merrie eerder een veulen van Power en Paint gefokt, die op dit moment goed meerijdt tussen de paarden in de dressuur.

De vader is de bekende hengst FS Mr. Right. De volle broer van dit veulen is nu twee jaar en nog in ons bezit, en ook te bezichtigen. Veulen wordt verkocht vanwege opfok met enkel hengsten, waardoor dit veulen er niet bij kan.

Madame Marit komt dagelijks in handen, dusis gewend aan mensen en het meelopen aan een halster.

Voor meer info kunt u contact opnemen met: Sonja Breure 06-83178880 of sonjabreure@hotmail.com

Leeftijd: Veulen (28-03-2019)   Geslacht: Hengst

Lord is op de regionale keuring veulen kampioen geworden van alle categorieën.
Op de nationale keuring is Lord 2e geworden van zijn rubriek, wat betekende dat hij 3e is geworden van de nationale keuring te Lunteren. Lord is een veulen met een ontzettend sprekend hoofd zoals op de foto te zien is.
Met lord word dagelijks getraind en is daarom voor een hengst met veel karakter, makkelijk in de hand. Lord kreeg maar liefst 75 punten op het exterieur en is op alle onderdelen beoordeeld met goede hoge punten. De vader van Lord is Leun Veld’s Winston Jr. (1.48) en de moeder Sha-pull, een volbloed arabier (1.48).
De volledige pedigree van Lord kun je hier vinden.

Bent u geïnteresseerd of op zoek naar een veulen met enorm veel potentie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Lord is in de toekomst uitermate geschikt voor de sport en voor eventuele dekhengst net als zijn vader.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne Lukas 06-27206869

Leeftijd: Veulen   Geslacht: Hengst

Kaz van de Kleine Hoeve is een prachtig veulen met een prima karakter. Hij is tevens goed te hanteren. Op de provinciale keuring in De Mortel heeft hij een 1e premie behaald, met een mooie beoordeling. De moeder is de voorlopig ster merrie Cassandra en de vader de prestatie-sport hengst Kasanova van de Klaverborch. De gehele afstamming van Kaz kunt u hier vinden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met S. van Hooft 06-20553746 of 0418-632179

Leeftijd: 9 jaar     Geslacht: Merrie     Hoogte: 1.66m

Irisya van het Trichelhof is een bruine merrie geboren op 15 maart 2010 en is een nakomeling van de hengst Arco. Moeders vader is Mans Sissipa. De gehele pedigree van Irisya kunt u hier vinden. Irisya van het Trichelhof is 1.66m groot met Anglo-Arabisch bloed. Ze heeft 3 goede gangen en heeft een goede basis van dressuur. Springen doet ze momenteen op 60cm maar dit kan ze hoger. Irisya is in orde van chip, Nederlands paspoort en inentingen. Daarnaast is ze eind januari nog medisch gekeurd, inclusief Röntgen. Ze gaat netjes op de trailer en is lief in de stal. De richtprijs voor Irisya van Trichelhof is 7500 euro.
Voor meer informatie, fotos en een filmpje kunt u contact opnemen met D. Michaël op 0032 0477861622.