Regio Midden

OEFEN VRIJSPRINGEN 20 en 21 mei


Datum:           20 en 21 mei 2022
Plaats:            Wijchen
Aanmelden:   
sportponyfokkerij@outlook.com

Vanaf 25 juni zijn er weer merriekeuringen, waar de 3-jarigen gevraagd wordt om vrij te springen en/of bewegen. Daarom gaan we een oefenmogelijkheid vrijspringen/ vrij bewegen voor pony’s en paarden organiseren! Datum: vrijdagavond 20 en zaterdag 21 mei.

“We”, dat zijn de fokkerijclub Sportpony Fokkerij Nederland en de regio’s Midden en Zuid van het NRPS. Deelnemers zijn welkom met hun pony(‘s) en paard(en) op de locatie Zorgboerderij VDG Stables, Einsteinstraat 23, 6604 BW Wijchen. De begeleiding is in handen van Mark van der Stouw. Hij geeft uitleg wat precies de bedoeling is, wat de jury op de keuring wil zien, en hij heeft tips waar de eigenaren op moeten letten. We gaan uit van 20 minuten per dier, zodat alle deelnemers kunnen rekenen op voldoende aandacht. Koffie-thee-fris-broodjes staan ook klaar.

Deelname is gratis, ook voor niet-leden en mensen van andere stamboeken. De starttijden worden van tevoren vastgesteld, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent en niemand lang hoeft te wachten. Andersom mag je uiteraard zo lang met anderen meekijken als je wilt!

Op de regiovergaderingen van Zuid (14 maart) en Midden (25 maart) heeft Heidi van de Geijn van de fokkerijclub een nadere toelichting gegeven. En natuurlijk houden we je via de socials op de hoogte.