Informatie

Iedereen kan lid worden van het NRPS, van jeugdige ruiter / amazone tot fanatiek fokker. Met het lidmaatschap van het NRPS steunt u niet alleen de vereniging, u heeft ook een stem in onze vereniging. Tijdens diverse vergaderingen kan er meegepraat worden over de toekomst van het stamboek.

Wanneer u lid bent van het NRPS kunt u profiteren van verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld het 6 keer per jaar NRPS-Nieuws. In dit magazine staan onder andere artikelen over de keuringen, de fokkerij, achtergrond verhalen en sportuitslagen. Ook kunt u met korting deelnemen aan Provinciale NRPS-keuringen en kunt u starten tijdens de dressuur en springwedstrijd half september te Ermelo. Daarnaast kunt u profiteren van ledenkortingen op diensten van het NRPS (o.a. overschrijven op naam van uw paard of pony, de registratie van veulen(s)) en natuurlijk op activiteiten van de verschillende afdelingen.

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 115,00 per kalenderjaar.
De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,00.

Wanneer u zich aanmeld bij het stamboek ontvangt u zo spoedig mogelijk een factuur voor de contributie. Wanneer deze factuur voldaan is, bent u lid van het NRPS en kunt u profiteren van alle voordelen.

Bent u enthousiast geworden over de NRPS-ers en het NRPS, kom ons dan ook opzoeken tijdens één van onze evenementen of meld u direct aan!