Informatie

Iedereen kan lid worden van het NRPS, van jeugdige ruiter / amazone tot fanatiek fokker. Met het lidmaatschap van het NRPS steunt u niet alleen de vereniging, u heeft ook een stem in onze vereniging. Tijdens diverse vergaderingen kan er meegepraat worden over de toekomst van het stamboek.

Wanneer u lid bent van het NRPS kunt u profiteren van verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld het 6 keer per jaar ontvangen van het NRPS-Nieuws. In dit magazine staan onder andere artikelen over de keuringen, de fokkerij, achtergrondverhalen en sportuitslagen. Ook kunt u deelnemen aan Provinciale NRPS-keuringen. Daarnaast kunt u profiteren van ledenkortingen op diensten van het NRPS (o.a. overschrijven op naam van uw paard of pony, de registratie van veulen(s)) en natuurlijk op activiteiten van de verschillende afdelingen.

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 125,00 per kalenderjaar.
De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,00.

Wanneer u zich aanmeld bij het stamboek ontvangt u zo spoedig mogelijk een factuur voor de contributie. Wanneer deze factuur voldaan is, bent u lid van het NRPS en kunt u profiteren van alle voordelen.

Bent u enthousiast geworden over de NRPS-ers en het NRPS, kom ons dan ook opzoeken tijdens één van onze evenementen of meld u direct aan!