Inschrijving keuringen

    AANMELDEN NRPS KEURINGEN    

U kunt uw NRPS paard / pony aanmelden voor verschillende regionale keuringen. Rechtstreekse aanmelding voor de Nationale keuring is mogelijk voor veulens uit de eerste twee dekjaren van een NRPS goedgekeurde hengst, en voor merries die in 2020 of eerder ster, (voorlopig) keur of elite zijn geworden. 

Heeft u een paard of pony die bij een ander stamboek dan het NRPS is geregistreerd? Ook dan kunt u uw paard / pony aanmelden voor de keuring. Naast het doorgeven van de aanmelding, dient u een kopie van het stamboekpapier te mailen naar: info@nrps.nl

Voor deelname aan een keuring is het van belang dat u op de hoogte bent van alle richtlijnen en regels omtrent de keuring. In de
reglementen en statuten vindt u alle benodigde informatie. Lees deze informatie van te voren zorgvuldig door.

 

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor het versturen van deze aanmelding. De factuur voor de deelname aan de keuring wordt voor uw opgesteld en naar u gemaild. De betaling van de factuur dient voor aanvang van de keuring voldaan te zijn.

De tijdsindeling wordt ongeveer een week voor de keuring online gepubliceerd. De catalogus en hoofdstelnummer kunt u tijdens de keuring bij het secretariaat ophalen. 

Graag wensen wij u veel succes toe met de voorbereidingen voor de keuring en mocht u nog vragen hebben kunt ons van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur bereiken op 0577-401150.

Met vriendelijke groet,
NRPS