NOG EVEN NAGENIETEN...

Kijk het HENGSTENGALA terug van 23 maart. Direct naar de LIVESTREAM

Kijk de NRPS HENGSTENCOMPETITIE terug van 23 maart. Direct naar de LIVESTREAM

Kijk de HENGSTENKEURING van 22 en 23 februari terug. Direct naar de LIVESTREAM

En een korte impressie van de Springjaargang en Dressuurjaargang 2024


        

  

 

IN THE SPOTLIGHT - WBSFH

Wat is de WBSFH

De World Breeding Federation for Sport Horses (WBFSH),  is een non-profit federatie van bijna 80 sportpaardenstamboeken van over de hele wereld, die ongeveer 150.000 fokkers vertegenwoordigt. Het NRPS is hier sinds de beginjaren van de WBSFH lid.
De WBFSH behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle sportpaardenfokkers via haar aangesloten stamboeken en treedt op als vertegenwoordigend orgaan voor de sportpaardenfokkerij.Een van de actieiten van het WBSFH is het opstellen van ranglijsten van stamboeken, ruiters, fokkers, spring-, dressuur en eventingpaarden op basis van sportresultaten. 
 
Lees hier de volledig tekst over NRPS en WBSFH, De WBSFH/FEI Wereldkampioenschappen Jonge Paarden en NRPS in de Ranking.
 
Dandy​ (v. Douglas) met Kaitlin Campbell (USA). NRPS nr 2 op de WBFSH ranking 2022.

zaterdag 13 juli 2024 - Hippisch Centrum De Delft Akere 6 Assendelft Aanmelden

Locatie:
Hippisch Centrum De Delft
Akere 6
Assendelft
Zaterdag 13 juli 2024

Inschrijven voor de keuringen kunt u door in te loggen in uw account. Indien u nog geen account heeft, kunt u deze direct aanmaken. Voor deelname aan een keuring dient u lid te zijn van het NRPS en moet het paard of pony op uw naam staan geregistreerd. Is dat niet het geval dat doet u dat eerst. Dat kan via deze link. Als de overschrijving verwerkt is krijgt u daarvan een melding. Dit kan een week duren.
In uw account kunt u middels de keuze voeg een paard toe aan keuring, uw paard of pony inschrijven voor de gewenste keuring. Nu inloggen

Let op; de inschrijving voor uw deelname aan de keuring sluit vrijdag 28 juni aanstaande.

Voor alle informatie over de keuringen:
https://nrps.nl/home/reglementen-en-statuten