NRPS-springpaarden onderscheiden zich

maandag 24 oktober

NRPS-springpaarden onderscheiden zich

DENEKAMP/ KRONENBERG – In de GMB competitie reden vier NRPS’ers mee bij de 5-jarigen, en van de 51 deelnemers eindigde de goedgekeurde Bokito v.d. Woestenheide met Britt Schaper als tweede! Internationaal won Bart van der Maat met de goedgekeurde Catch Twenty Two VO Z de derde prijs in het 1.40m direct op tijd bij De Peelbergen.

Bokito (foto) (Brantzau VDL x Dexter) is een eigen fokproduct van de fam. Schaper en zijn ook nog eigenaar. De 9-jarige Catch Twenty Two stamt van Catoki x Mr. Blue en werd gefokt in Frankrijk bij R. & C. van der Elst.

In Denekamp plaatste zich verder Luciano Zandvliet met de NRPS-ruin Guardian of Sunrise (Glasgow van ’t Merelsnest x Celano, fokker/ eigenaren W. van Hoorn en G. Balvert uit Diemen) als negende. Verderop in de uitslag nogmaals Britt Schaper, nu met de NRPS-goedgekeurde For Ever (For Pleasure x Cassini I, fokker C. Goumans uit Smakt) met één balkje in de tweede fase op de 21e plaats. Een paar plaatsen verderop nog een NRPS’er, genaamd Cassini’s Alex (Cassini’s Golden Boy x Ovidius, fokker J.G.R. van Dijk uit Nordhorn) gereden door Vasco Campana. Zij maakten in de eerste omloop een springfout.

Bij de 4-jarigen in Denekamp stelde Briit Schaper de NRPS-hengst Connawara v.d. Woestenheide voor. Met 21,5 voor de stijl eindigden zij op een gedeelde 41e plaats (van 91 deelnemers!). Connawara doet momenteel mee in het NRPS verrichtingsonderzoek. Ook deze zoon van Chilli Willi x Hamar is een eigen fokproduct en nog eigendom van de fam. Schaper.


Tagged horses: BOKITO V.D. WOESTENHEIDE CASSINI'S ALEX CATCH TWENTY TWO VO Z CONNAWARA V.D. WOESTENHEIDE FOR EVER GUARDIAN OF SUNRISE


Terug