Guidam's Willow the Second goedgekeurd bij BWP

zaterdag 14 maart

Guidam's Willow the Second goedgekeurd bij BWP

OPGLABBEEK - De BWP hengstenkeuring mag dan afgelast zijn vanwege de Corona- maatregelen, maar dat gebeurde pas nadat de vijf oudere hengsten op donderdag 12 maart voor de commissie waren geleid en goedgekeurd. Bij die vijf hengsten is de NRPS-gefokte en -goedgekeurde GUIDAM'S WILLOW THE SECOND. Een mooie opsteker voor de fokker en het NRPS dat ook het als springpaardenstamboek invloedrijke BWP het talent van deze schimmelhengst onderkent.

Guidam's Willow the Second is een zoon van het int. GP springpaard Guidam's Willow van Danny Schaper (zie interview in het NRPS-Nieuws van febr. jl.), die op jonge leeftijd ook bij het NRPS werd goedgekeurd en zijn succesvolle sportcarrière in Amerika heeft doorlopen. Guidam's Willow stamt van Guidam x Little Rock x Legaat, fokker Danny Schaper uit Ommen.
Zoon Guidam's Willow the Second komt uit een merrie van Indoctro x Sandro Z x Grannus en werd gefokt door C. den Boer uit Kampen. Hij komt met succes internationaal uit in de springsport met de Belgische Maartje Verberckmoes. (foto Dirk Caremans)


Tagged horses: GUIDAM'S WILLOW THE SECOND


Terug