Opleiding "Kooiteam" en oefendagen vrij springen/bewegen

maandag 30 januari

Opleiding "Kooiteam" en oefendagen vrij springen/bewegen

De plannen van Heidi van der Geijn en jurylid Mark van der Stouw om een team op te zetten van begeleiders bij het vrijspringen/ vrij bewegen, hebben vorm gekregen. Op drie zaterdagen (29 april, 13 mei, 27 mei) staan Heidi en Mark klaar om de mensen op te leiden die zich hiervoor hebben aangemeld (tot dusver vijf belangstellenden).

De eerste keer, 29 april, staat in het teken van de kennismaking, met elkaar en met de materie. Wat komt er allemaal kijken bij het begeleiden van de driejarige en oudere paarden en pony’s bij het vrijspringen en vrij bewegen? En hoe werk je daarin zo goed mogelijk samen met de andere teamleden?

Op 13 en 27 mei komen de teamleden terug om routine op te doen. Tevens is iedereen die dat wil, uitgenodigd om met een eigen pony of paard te komen oefenen voor het gevraagde op de keuringen van komend seizoen.

Belangstelling om in het team te komen? Het zou mooi zijn als zich hiervoor nog drie mensen melden, want dan kan er afgewisseld worden en hoeft dus niet iedereen persé op alle keuringen in actie te komen.

Of wil je alleen graag met eigen pony/paard (dressuur/springen/allround) meedoen met de oefendagen 13 en 27 mei?

Bel Heide van der Geijn, 06-20775703

De locatie is VDG Stables, Einsteinstraat 23, 6604 BW Wijchen.

Het initiatief voor het opzetten van dit "Kooiteam" komt vanuit de fokkerijclub Sportpony Fokkerij Nederland!


Terug