Programma NRPS hengstengala en hengstencompetitie, het evenement voor sport en fokkerij

zaterdag 16 maart

Programma NRPS hengstengala en hengstencompetitie, het evenement voor sport en fokkerij

Om 9.00 uur start het interessante programma met de talentvolle ponyhengsten, in 3 disciplines (dressuur, springen & allround) om non-stop door te gaan tot 13.00 uur. Van 13.00 tot 15.30 uur worden de springpaarden gepresenteerd. Een afwisselend programma met een prachtige mix van veelbelovende nieuw te keuren hengsten tot springpaarden die zich al bewezen hebben op het hoogste niveau. Het sluitstuk van de het NRPS hengstengala zijn de dressuurpaarden. Om 15.30 uur wordt dit deel van het hengstengala geopend door Anouk Noordman met de talenvolle Mac Madison v. Ferdinand. Waarbij de kampioenskeuring ook dit jaar weer een spektakel belooft te worden. Het hengstengala zal worden afgesloten met een spetterende show verzorgd door Van Olst Horses, gevolgd door de NRPS hengstencompetitie voor de dressuurpaarden. Deze nieuwe competitie start om 18.00 uur en zal zeer afwisselend zijn. De beste jonge dressuurpaarden van Nederland presenteren zich onder de beste ruiters en amazones in deze competitie. Het unieke aan deze hengstencompetitie is dat de ruiters de kans hebben gekregen om een eigen proef te ontwerpen en zullen deze de 23e aan u presenteren!

Kortom, een dag die u niet mag missen om in 2024 de beste hengstenkeuze voor uw merrie te maken! De toegang tot het NRPS hengstengala en de hengstencompetitie zijn gratis! U kunt zelfs nog kans maken op een gratis dekking van een NRPS gekeurde hengst, door zaterdag de 23e deel te nemen aan de verloting! 

Bent u zaterdag 23 maart spijtig genoeg niet in de gelegenheid om naar Dronten af te reizen, het hele evenement is ook te volgen via ClipMyHorse.tv

Programma NRPS hengstengala en hengstencompetitie
 

Let op!:  Wegomlegging vanuit zuidelijke richting Biddinghuizen/Harderwijk N305

  • Om Hippisch Centrum Flevodrome vanuit bovenstaande richting te bereiken dient u de N 305 te volgen tot de rotonde met de N307.
  • Vervolgensde afslag industrieterrein Delta nemen. (Let goed op de juiste afslag!! Linker rijbaan)
  • Vervolgens op tweede rotonde afslag Dronten-West/Delta
  • Vervolgens de routeplanner instellen op Wisentweg 9A, Dronten.

 


Terug