NRPS'er in veiling bij Holger Hetzel

vrijdag 30 oktober

NRPS'er in veiling bij Holger Hetzel

De Duitse Grand Prix-ruiter en trainer Holger Hetzel organiseert zijn jaarlijkse springpaardenveiling op zaterdag 21 november vanaf 21.00 uur. In de uitzonderlijke collectie ook een NRPS'er!

De 7-jarige Airwaves werd bij het NRPS geregistreerd met de naam CORLEONE. Hij stamt van Clarimo uit de merrie Rianda (Landeur x Ferro x Bismarck Trak.), fokker Paardenhouderij Janssen in Wanssum. De grote schimmel heeft al nationaal en internationaal gesprongen tot 1.40 m. beschikt over veel techniek en vermogen, en is klaar om door te stomen naar het hoogste niveau.

De collectie van de zestiende Sport Horse Sales van Holger Hetzel bestaat uit dertien paarden (5 t/m 8 jaar) met een indrukwekkende staat van dienst, met actuele overwinning in de zware proeven en klasseringen op internationaal niveau.

“In dit bijzondere jaar hebben wij ervoor gekozen om ons te focussen op jonge paarden die klaar zijn om deel te nemen aan wedstrijden. Voor onze buitenlandse klanten is het vanwege de Corona-crisis niet eenvoudig om te reizen. Wij hebben daarom ons service-portfolio van de veiling uitgebreid”, vertelt Holger Hetzel. De testdagen zijn reeds begonnen, waarbij klanten de mogelijkheid hebben om op afspraak de paarden uit te proberen. Op verzoek kunnen de paarden ook live online worden gepresenteerd naar wens van de klant. Ook in de veiling zelf is er een aantal wijzigingen doorgevoerd. De veiling, die op zaterdagavond 21 november plaatsvindt op het centrum van Hetzel in Goch, vlak over de Duitse grens, zal een zogenaamde hybride veiling zijn. Naast een beperkt aantal geïnteresseerden, die conform de Corona-maatregelen kunnen worden toegelaten, kan er online worden meegeboden.

Alle paarden zijn te bekijken op www.holger-hetzel.com/collection.


Tagged horses: CORLEONE


Terug