Jaarvergadering Regio Midden

maandag 21 maart

Jaarvergadering Regio Midden

De jaarvergadering van de regio Midden vindt aanstaande vrijdagavond 25 maart plaats, bij De Nieuwe Heuvel in Lunteren. 

We beginnen weer met een presentatie over een fokkerij-onderwerp. Ditmaal zal drs. Gert Teunissen uitleg geven over het belang van correcte benen en hoeven, en de mate van erfelijkheid van afwijkingen. 

Ook zal mw. Heidi van de Geijn (van de fokkerijclub Sportpony Fokkerij Nederland) in de loop van de vergadering een toelichting geven op de oefenmogelijkheid Vrijspringen/Vrijbewegen, die gepland staat op 20 en 21 mei in Wijchen. Deelname aan dit evenement voor paarden én pony's, als voorbereiding op de keuring, is gratis!

Op de vergadering verder veel aandacht voor de in 2021 behaalde predicaten. Zie foto: zoveel predicaten liggen klaar om te worden overhandigd! In een powerpoint presentatie vertonen we van alle paarden en pony’s een foto. Daarbij zullen we de certificaten uitreiken en alle eigenaren in de bloemetjes zetten.

Verder kijken we als bestuur natuurlijk uit naar jouw bijdrage in de vorm van mee denken (en hopelijk ook mee doen) over de ontwikkeling van de fokkerij en het stamboek. Het NRPS is immers van ons allemaal!

Graag tot vrijdagavond 25 maart, aanvang 19.30 uur.


Terug