Twee spring- en vier ponyhengsten goedgekeurd

vrijdag 6 oktober

Twee spring- en vier ponyhengsten goedgekeurd

Twee spring- en vier ponyhengsten goedgekeurd

LUNTEREN ­– Vandaag waren de springpaarden en de ponyhengsten aan de beurt voor de eerste beoordeling van het verrichtingsonderzoek. Ook voor deze fokrichtingenw as een extra hengstenkeuring onder het zadel voor 3,5-jarige en oudere georganiseerd. Bijna alle hengsten die daarvoor waren opgegeven, zijn geaccepteerd.

De springhengsten zijn Henley Nieuwmoed(Hardrock Z x Kannan x Calvados, en Nakal Chacco D (foto) (Chacco-Blue x Bubalu VDL x Lux Z, merrielijn 119, de moeder is een volle zus van Impian D ISP 1.60m).

Bij de pony’s zijn het de springpony Reekamp’s Slogan (Wayland Loganberry x Melle Jerom x Duke’s Forest Oberon), de allrounder Macho ZH (Trinityhouse Perfect Storm x First Stayerhof’s Ramzi H x El Beauty), en de dressuurpony’s Paradiso Emelwerth (Cosmo Callidus NRW x Orchard Red Prince x Orchard Boginov) en Golden Star G (Golden Grey NRW x Manchester United x Minerva Biljou).

De ponyhengsten Macho ZH en Paradiso Emelwerth zijn van 2020 en zullen volgend jaar wanneer ze 4,5 zijn het verrichtingsonderzoek doorlopen. De andere vier zijn van 2019 of ouder, en voor hun was deze keuring onder het zadel ook meteen de eerste beoordeling van het onderzoek.

Meer info volgt over de nieuw goedgekeurde hengsten én de andere deelnemers aan het verrichtingsonderzoek.


Tagged horses: COSMO'S PARADISO EMELWERTH GOLDEN STAR G HENLEY NIEUWMOED MACHO ZH NAKAL CHACCO D REEKAMP'S SLOGAN


Terug