Vier NRPS-hengsten door in PAVO-Cup

donderdag 1 oktober

Vier NRPS-hengsten door in PAVO-Cup

ERMELO - Vier NRPS-goedgekeurde hengsten hebben zich geplaatst voor de halve finale van de PAVO Cup. Bij de zesjarigen zijn de twee hoogst geplaatste hengsten in de tussenstand allebei NRPS'ers, namelijk Escobar (v. El Capone) en D'Joep (v. Desperado).

ESCOBAR (archieffoto) staat met 84 punten op een gedeelde eerste positie in de tussenstand (samen met een ruin). Hij wordt voorgesteld door Emmelie Scholtens. Samen met een ruin en een merrie, die ook 80 punten in de selectie hebben behaald, staat D'JOEP gereden door Kim Noordijk op de vijfde plaats.

Bij de vijfjarigen heeft GONZALES (v. Governor) met eigenaresse Machteld Hoeflake zich gekwalificeerd voor de halve finale, en GORGEOUS LATINO (v. Glock's Toto Jr.) vertegenwoordigt het NRPS bij de vierjarigen onder het zadel van Benni Pachl. In totaal worden er 107 combinaties verwacht in de halve finale van de Pavo Cup op 16 en 17 oktober in Ermelo. Vrijdag 16 oktober komen de vierjarigen aan start en de vijf- en zesjarigen maken hun entree op zaterdag 17 oktober.


Tagged horses: D'JOEP ESCOBAR GONZALES GORGEOUS LATINO


Terug