For Ever naar Amerika

donderdag 13 juli

For Ever naar Amerika

De 6-jarige NRPS-goedgekeurde springhengst For Ever is verkocht naar Amerika, waar hij zijn sportcarrière in Californië gaat voortzetten bij een bekende en goede stal. Hij is inmiddels gecastreerd en vertrekt zodra hij daarvan is hersteld.

For Ever heeft in de winter van 2020/21 het NRPS verrichtingsonderzoek met succes doorlopen, en is daarna door Britt Schaper opgeleid tot het 1.20m. Kort geleden kreeg Samantha Bos de hengst onder het zadel, maar de verkoop volgde al snel dus heeft zij hem maar kort op stal gehad. Echter lang genoeg om een oordeel te kunnen geven over zijn eigenschappen: “Het is een super fijn paard met een heel goed karakter. Super instelling en perfect te rijden.”

For Ever is een rechtstreekse zoon van For Pleasure. Moeder is de Cassini I-dochter Viola XXIII uit Holsteiner stam 4. Zij bracht al het 1.45m-paard Quisito 2 (v. Quidam de Revel) en de internationale 1.40m-paarden Margot 8 (v. Quidam de Revel) en Diamond (v. Diamant de Semilly). Daarnaast is zij een halfzus van Criptonite (v. Cento), die op het allerhoogste niveau heeft gesprongen, en van het 1.50m-paard Cordano San Remo (v. Coronado) en het 1.40m-paard Constantin (v. Corrado I). Call Him Creak is een volle zus van deze Viola en presteert in het 1.40m.

For Ever werd gefokt door C. Goumans uit Smakt en was eigendom van Martin Oosterlaar. Bij het NRPS zijn er uit zijn eerste twee jaargangen zeven nakomelingen geregistreerd, de veulens van dit jaar komen daar nog bij.


Tagged horses: FOR EVER


Terug