Winning Good verkocht aan Chileense ruiter

donderdag 7 april

Winning Good verkocht aan Chileense ruiter

De 13-jarige NRPS-ruin Winning Good (Winningmood van de Arenberg x Sir Corland, fokker W.F.M. van Gestel uit Hooge Mierde) waar Emily Moffitt al veel successen mee heeft geboekt, is verkocht. Het fokproduct van W.F.M. van Gestel uit Hooge Mierde is aangeschaft door de Chileen Jorge Matte.

Winning Good is op de WBFSH ranking met de 18e plaats het hoogst geklasseerde NRPS-springpaard. Moffitt nam in 2018 de teugels van Winning Good over van haar toenmalige trainer Ben Maher, die de ruin op 1.60 m niveau uitbracht. Al vrij snel verwierf de amazone een plek in het Britse team. Met het team won het duo onder meer de Nations Cup wedstrijden in Dublin, Wellington, La Baule en de kleine finale in Barcelona. Dit jaar was er onder meer een zesde plaats in de 5* Grand Prix in Wellington. Met haar Global Champions team London Knights wonnen Moffit en Winning Good de CG Super Cup finale in Praag. Ook bracht het paard de 23-jarige amazone naar haar eerste EK bij de senioren, afgelopen jaar in Riesenbeck.

Winning Good was bepalend voor de carrière van Emily Moffitt, zo zegt de Britse zelf op Insta. “Ik heb zoveel dingen om je voor te bedanken. Van de lessen die je me geleerd hebt tot de herinneringen die we gemaakt hebben en die ik voor altijd bij me zal houden.”

(bron: Horses.nl)


Tagged horses: WINNING GOOD


Terug