Winst voor NRPS’er in DPC wedstrijd

zondag 2 juli

Winst voor NRPS’er in DPC wedstrijd

In De Mortel werd ook een selectiewedstrijd verreden voor het Dutch Pony Championship dressuur. In alle drie leeftijdsklassen reed een NRPS-pony in de prijzen, met als topper de winnaar van de 6-jarigen Heitholms Li Lou, gereden door Ilse de Wilde. De combinatie kreeg heel mooie cijfers van de juryleden Lars Op ’t Hoog en Karin Retera: onder andere 9’s voor de stap en de draf, en een 8,5 voor de algemene indruk. Totaal 84,5 punten. Daarmee versloeg ze de overall kampioen van vorig jaar, de Welsh Tijesto LH met Levi Heusinkveld (83,5 pnt).

Heitholm’s Li Lou is in Duitsland gefokt op Hof Heitholm in Melsdorf, met FS Mr. Right uit een Welsh merrie van Harvey x Balthasar x Brockwell Puck. Eigenaar is dhr. Schravemade uit Bergambacht.

(fotograaf: Bembregts Fotografie)

Bij de 4-jarige eindigde Nina Reulink met Howie van de Piekestables (v. Heer Orchard Bolshoi) als tweede met 78,5 pnt. en Madame Magic (v. FS Mr. Right) won onder het zadel van Ellen van Pinxteren de tweede prijs bij de 5-jarigen met 83,5 pnt. Bij de 6-jarigen reed Ellen haar Mr. Magic naar de derde plaats (78 pnt).


Tagged horses: HEITHOLMS LI LOU HOWIE VAN DE PIEKESTABLES MADAME MARIT


Terug