Coleccini verkocht naar Duitsland

dinsdag 29 maart

Coleccini verkocht naar Duitsland

Onlangs hadden we al een filmpje van de talentvolle springmerrie Coleccini prest.sport (v. Colestus, fokker Leon Oude Nijhuis uit De Lutte), die in 2014 als veulen al een opvallende verschijning was en Nationaal reservekampioen werd. In januari j.l. won ze op De Peelbergen de Grote Prijs (CSI*1.35 m).

Op haar vierde heeft Coleccini een hengstveulen gebracht van Twister de la Pomme, en is toen de sport in gegaan. Sinds september 2020 was Coleccini in bezit van Evan en Mientje van Raaij, en werd gereden door Anouk de Ruijter en Rogier Linssen van Stal Linssen in Kessel. Zij hebben haar opgeleid tot internationaal 1.40m niveau. De 8-jarige merrie gaat haar carrière voortzetten bij een gerenommeerde springstal in Duitsland, waar ze alle kansen gaat krijgen. De verwachting is dat zij zal uitgroeien tot een fenomenaal springpaard!

De moeder van Coleccini is Zin Zin C ster, preferent (Chin Chin x Carprilli x Black Sky xx). Zij is ook de moeder van onder andere de NRPS-goedgekeurde hengsten Catoccini WM en Collistar (beide v. Catoki).


Tagged horses: COLECCINI


Terug