Springpony Kwaliteit van Orchid's verkocht naar Duitsland

zaterdag 21 oktober

Springpony Kwaliteit van Orchid's verkocht naar Duitsland

De achtjarige NRPS-gekeurde springponyhengst Kwaliteit van Orchid's (sportnaam Orchid's Lambada, v. Kanshebber) is door de fam. Van Gog enkele maanden geleden verkocht naar de stallen van Familie Schmidt in Duitsland, en gaat daar zijn carrière voortzetten met de dertienjarige zoon. 


Amazone Cheyenne van Gog moest vanwege het bereiken van de zestienjarige leeftijd stoppen met de topsport bij de pony’s op internationaal niveau. Cheyenne en Kwaliteit hebben samen alles bereikt wat  mogelijk was. Opgenomen in het Rabo talentenplan, diverse malen zware tour gestart tijdens CSI wedstrijden, CH Mierlo een 3e prijs in de klasse ZZ, winnaar Derby ZZ Geldrop en Asten, diverse keren Brabants Kampioen in verschillende klassen, opgenomen voor trainingen bondcoach te Ermelo, en niet te vergeten het behalen van de gouden medaille Hippiade 2016 klasse ZZ springen te Ermelo. Kortom een prachtige tijd, en een prestatie die de amazone zelf en in samenwerking  met haar trainer Pascal Knijnenburg heeft bereikt: deze tophengst op te leiden van L springen naar ZZ en internationaal niveau.
Cheyenne is nu bezig met de springsport bij de paarden en heeft inmiddels drie springpaarden tot haar beschikking. Het is te hopen dat Kwaliteit met zijn nieuwe ruiter net zo gaat presteren als met Cheyenne, en dat we nog veel goede berichten over hem kunnen publiceren.
 
 

Tagged horses: KWALITEIT VAN ORCHID'S


Terug