Acht NRPS-hengsten naar tweede selectie WK

donderdag 18 mei

Acht NRPS-hengsten naar tweede selectie WK

Maar liefst acht NRPS-goedgekeurde hengsten, waaronder twee met een NRPS-levensnummer, zijn een ronde verder in de selectie voor de Wereldkampioenschappen Jonge Dressuurpaarden.

Bij de 5-jarige debutanten natuurlijk verrichtingstopper This is Naqueen (Trafalgar x Samba Hit I) gereden door Kim Noordijk. Daarnaast de NRPS-gefokte Everest (Especial x Negro) met amazone Phoebe Peters, Nacho (Negro x Krack C) onder het zadel van Charlotte Fry, Night Shadow (Guardian S x Florencio) met Amber de Groot en Nirvano (For Ferrero x Charmeur) met Kim Koolen.

Bij de 6-jarigen zijn het Mercurius ACM (Dream Boy x Gribaldi) met Amber Hage, die vorig jaar al eerste reserve stonden voor deelname bij de 5-jarigen; en de NRPS-gefokte Gorgeous Black Art (Glock’s Toto Jr. x Rubiquil) met Benedek Pachl, die er al een WK op heeft zitten.

En bij de 7-jarigen is het First Lewis (Ferguson x Wynton) met Niels Bax, die zich voor de tweede selectie heeft gekwalificeerd.  


Tagged horses: EVEREST FIRST LEWIS HEXAGON'S GORGEOUS BLACK ART MERCURIUS ACM NACHO NIGHT SHADOW NIRVANO THIS IS NAQUEEN


Terug