Winnaars gratis dekking bekend

zondag 23 april

Winnaars gratis dekking bekend

De winnaars van de gratis dekking door een NRPS-hengst zijn bekend!

-De 11-jarige dressuurmerrie Hope Jane (Johnson x Special D) van Janneke Brouwer wordt gedekt met For Ferrero van Stal van der Sande.

-De 20-jarige springmerrie Wyvinia FH elite, sport (spr 1.35 m) van Linda van der Stouw wordt gedekt met Quebec van Dekstation De Havikerwaard.

-De 15-jarige dressuurpony Vogelenzang’s Carlijn (Orchard Red Prince x Orchard Boginov) van Shanna Alderliesten  wordt gedekt met Davinci du Bois van Marjolein van den Bosch.

-De 13-jarige allround pony Miss Pommely (Ziezo x Nobility) van Lotte van den Donker wordt gedekt met Cocacola van Cinthe Swennen.

De vijfde winnaar is Jan Arts, maar bij hem is het nog niet vastgesteld welke van zijn merries wordt gedekt en dus ook niet welke hengst er door de foktechnische commissie bij wordt aangeraden.

De keuze heeft plaatsgevonden in goed overleg met de eigenaren en de betreffende hengstenhouders, en enkele merries zijn  ook al gedekt. Binnenkort volgt hier uitleg over hoe de foktechnische commissie tot deze match heeft kunnen komen, en later zullen we er in het NRPS-Nieuws (juni-nummer) ook nog dieper op in gaan.


Terug