His Royal Badness Indoorkampioen DE-Z2

zondag 3 maart

His Royal Badness Indoorkampioen DE-Z2

ERMELO – De NRPS-goedgekeurde ponyhengst His Royal Badness DK is met zijn amazone Sophie van der Steen Nederlands Indoorkampioen klasse DE-Z2 dressuur geworden. En de reservekampioen van die klasse is de NRPS-ruin First Hummer gereden door Isabella Karajkovic.

Sophie en Badness (Hesselteichs Golden Dream x Neptune van de Beekerheide, NRPS-Coco Valrosa merrielijn) fokker Demi Kurstjens) scoorden in de kür 78,792%, kregen van één jurylid zelfs 80,375. In de eerste proef had de talentvolle combinaties zich met 74,060% voor de kür gekwalificeerd, wat ook goed voor de eerste prijs. Het is het laatste jaar bij de pony’s voor Sophie, dus alles is nu gericht op het EK. Normaalgesproken zal het geen probleem zijn om in het team te komen, na deze fantastische prestatie. De combinatie won afgelopen zomer al de titel van het Nederlands Z2-kampioenschap, en dan deze titel nu ook deze weer (ruimschoots) te winnen, is haast te mooi om waar te zijn! “We gaan ons nu verder richten en voorbereiden op de EK selecties , maar eerst genieten van dit geweldige succes!”

Isabella en Hummer (FS Mr. Right x Jarno, fokker P. en H. Binksma) behaalden in de kür een mooie 76,258% en de reservetitel, nadat ze in de eerste proef met 71,923% derde waren geëindigd.

Het brons in de DE-M2 ging naar Elin Buijs met Champ du Bois (Cassanova du Bois x Don Carino du Bois, merrielijn van NRPS-Boegbeeld Carina, fokker Marjolein van den Bosch).


Tagged horses: CHAMP DU BOIS FIRST HUMMER HIS ROYAL BADNESS DK


Terug