Programma verrichtingsexamen donderdag 11 en vrijdag 12 januari

donderdag 4 januari

Programma verrichtingsexamen donderdag 11 en vrijdag 12 januari

LUNTEREN – Donderdag 4 januari kwamen een dressuurhengst en twee springhengsten naar Lunteren voor de inhaaldag van het verrichtingsonderzoek, omdat zij één van de drie reguliere beoordelingen hadden gemist.

Het werd een geslaagde middag waarop de aanwezige hengsten (Toto Pacha, Daryus van het Poeleind en Quinicum) zich goed lieten zien. Speciaal voor Toto Pacha, die niet aanwezig kon zijn op de derde beoordeling met de testruiters, was gastamazone Emma van den Hoven naar Lunteren gekomen, en haar positieve bevindingen vanuit het zadel waren in lijn met het beeld dat de jury weer vanaf de grond waarnam.

Ook deze drie hengsten zijn dus door naar het examen, volgende week op 11 en 12 januari, en dat brengt het totaal aantal deelnemers op 29 (veertien dressuurpaarden, negen springpaarden en zes ponyhengsten).

Klik hier voor het programma van het examen 

Het beloven 2 interessante dagen te worden en mocht u niet in de gelegenheid zijn om erbij te zijn, is het verrichtingsexamen via YouTube te volgen. Door op deze site te zoeken naar ‘nrpsvodag12024’ voor donderdag 11 januari 2024 en ‘nrpsvodag22024’ voor vrijdag 12 januari 2024. 

 

Foto: Toto Pacha


Tagged horses: DARYUS VAN HET POELEIND QUNICUM TOTO PACHA


Terug