Hexagon’s Grandville bovenaan in Budapest

zondag 15 mei

Hexagon’s Grandville bovenaan in Budapest

U25 amazone Jazmin Yom Tov en haar NRPS’er Hexagon’s Grandville hebben de stijgende lijn nog steeds te pakken. Afgelopen weekend lieten ze op het CDI in Budapest twee overwinningen en een tweede plaats noteren.

Op donderdag wonnen ze als opwarmertje de Inter II met 67,97%. De volgende dag namen ze in de Grand Prix de tweede positie in met 69,846%. Om daarna op zondag te schitteren in de kür, die werd beloond met 73,48%.

De 11-jarige Grandville is al zes generaties lang NRPS gefokt uit een 1.43 m hoge ponymerrie genaamd Apolientje ster (v. Apollo). Haar NRPS-geregistreerde moeder Pierette Love (v. Aatik ox) komt uit de halfbloed ponymerrie Wendelin (v. Dahman ox x Craven Daylight). Apolientje bracht in combinatie met de rijpaardhengst Amethist onder andere de dochter Gallantstar voort. Diens dochter Surprice Star keur (v. Candy Surprice) is weer de moeder van Rubicanstar (v. Rubiquil), die inmiddels de stokmaat van 1.65 m vertegenwoordigt, en als moeder te boek staat van Hexagon’s Grandville. De bruine Grandville werd gefokt door mw. J.C.M. Jacobs uit Koewacht (Zld).


Tagged horses: HEXAGON'S GRANDVILLE


Terug