Zilver voor Orchid's Lonette

zondag 9 augustus

Zilver voor Orchid's Lonette

KRONENBERG - Siebe Leemans heeft met de 9-jarige Orchid's Lonette (Kanshebber x Orchid's Cestanii, fokker Carla van der Laar) de NRPS-eer hoog gehouden. Hij won de zilveren medaille op de Peelbergen, waar voor pony's geen officieel NK maar wel een volledige driedaagse wedstrijd werd uitgeschreven.

In totaal plaatsten zich in het eindklassement acht Nederlandse NRPS-combinaties bij de beste 16, en dat is natuurlijk een mooie score voor het stamboek.

Net buiten de medailles op de vierde plaats eindigde Tamara van Manen met de 7-jarige Holstud's Olijfje (Paddington O'Malley x Quidam de Revel, fokker Jørgen van der Holst). Myla van Andel won met de 8-jarige merrie Uriel (Matchello x Wiegerma's Nelson, fokker J.A.G. Voshaar) de laatste wedstrijd op zaterdag, en eindigde in het klassement als achtste. De andere NRPS'ers die goed reden, waren Emile Drenth met Oscar van de Beekerheide (Orchid's Floris x Isarco, fokker Jan van Beek), Bo Dictus met Karst van Orchid's (Kanshebber x Kantje's Carlando, fokker Carla van der Laar), Jaydee Janssens met Kyrian van Orchid's (Kanshebber x Kantje's Carlando, fokker Carla van der Laar), Tamara van Manen met Elegance (Harley VDL x Guidam) en Olivia Braaksma met Sara FortunA (Orchard Wildeman x Zodiak, fokker Jan Arts).


Terug