Queen Aviccini WM wint finale

donderdag 31 maart

Queen Aviccini WM wint finale

De wedstrijd vrijspringen Saasveld is uitgegroeid tot een bekend en gewaardeerd evenement van de Rijpaarden Fokvereniging Twente. Dit jaar hadden zich 21 drie- en vierjarigen geselecteerd voor de finale, en in die finale kwam de NRPS-merrie Queen Aviccini WM (v. Catoccini WM) van D. Wiesemann als topper uit de bus bij de vierjarigen.

De Twentse fokvereniging haalde met Bart Henstra en Emile Hendrix twee grote namen als juryleden naar Saasveld. Zij gaven de door Wesley Mulder gefokte Queen Aviccini WM in totaal 59 punten,(met 9’s voor de reflexen en het vermogen en 8,5-en voor de afdruk, instelling en algemene indruk. Dit was tevens de hoogste score van de dag.

Wesley Mulder fokte Queen Aviccini WM met zijn zelfgefokte NRPS-hengst Catoccini WM (v. Catoki, m. Zin Zin C v. Chin Chin, zie ook het bericht over Coleccini!) uit de keur, prest.sport merrie Bonheur (Quasimodo Z x Nobility x Narcos II x Recruut), Holst. stam 4220. Bonheur heeft zelf 1.35 m gesprongen. De grootmoeder van Bonheur bracht in combinatie met Quasimodo Z onder andere een 1.50 m springpaard voort. Queen Avicci’s 7-jarige halfzus Easter Star WM (v. Estrello) presteert in de eventingsport, momenteel CCI2*-L niveau.

(bron: Horses.nl, foto Wendy van Dijk)


Tagged horses: COLECCINI QUEEN AVICCINI WM


Terug