NRPS wint weer in DPC wedstrijd

vrijdag 18 augustus

NRPS wint weer in DPC wedstrijd

Afgelopen woensdag vond tijdens de Nationale Keuring ook een selectiewedstrijd voor het Dutch Pony Championship plaats.

Bij de 4-jarige pony’s was de overwinning voor de NRPS-goedgekeurde hengst Cream de Luxe DV (v. Cassanova du Bois) met Romee Schoenmakers (foto). Romee reed de hoogste punten van de dag: 88,5 pt. Een mooie 3e plaats (87) was er voor Bo Leijten met Durello (v. Diamond Touch).

Bij de 5-jarige pony’s ging Lizette Kamper met de NRPS-goedgekeurde hengst Monaco WNE (v. FS Mr Right) met de hoogste eer en 84 pt. strijken.

Jinthe Nipius willen we even specifiek benoemen. Deze nog jonge amazone reed de voormalig ggk hengst Just a Champ (v. Jonkers Jayden) naar (wederom) de vierde plaats (79 pt.) met (wederom) 0,5 pt. verschil met nr 3…wel een beetje pech, maar het ziet er prachtig uit Jinthe!

Bij de 6-jarige pony’s was de 3e plaats (78 pt.) voor Jailey Kraak met de voormalig ggk hengst Ducati du Bois (v. Diamond Touch).

En bij de pony’s die gereden werden in de 18+ groep, was de overwinning met 84,5 pt. voor Sita Hopman met de voormalig ggk hengst Der Charmeur KH (v. Dreiklang AT), en de 3e plaats (80,5 pt.) voor Noa Rooijens met Cosmos Chin Chin (v. Cosmo Royale)

Foto: Laura Alexandra Fotografie


Tagged horses: CREAM DE LUXE DV DER CHARMEUR KH DUCATI DU BOIS DURELLO JUST A CHAMP MONACO WNE


Terug