Badness is back!

maandag 22 mei

Badness is back!

SCHIJNDEL – Met zijn nieuwe amazone Sophie van der Steen heeft de goedgekeurde NRPS ponyhengst His Royal Badness DK zijn comeback gemaakt in de Anemone Horsetrucks Cup, en hoe: de combinatie liet 75,095% optekenen, en dat was bijna zeven procent meer dan de score van de nummer twee.

His Royal Badness, gefokt door Demy Kurstjens met Hesselteich’s Golden Dream uit haar internationale A-kader dressuurpony Nina van de Beekerheide (Neptune van de Beekerheide x Kooihûster Folkert, NRPS-Coco Valrosa-merrielijn), werd eerder naar de Z2 gereden door Isa Hollands. Deze amazone is inmiddels doorgestroomd naar de Junioren (en reed in die leeftijdsklasse ook mee in Schijndel met haar paard Hupadoeska PB).

Er was veel belangstelling voor de zevende competitiewedstrijd van de KNHS-Anemone Horse Trucks Cup in Schijndel, waar ruim 65 jeugdruiters aan de start kwamen. Deze wedstrijd in Schijndel was de laatste selectiemogelijkheid voor deelname aan de finale van de KNHS-Anemone Horse Trucks Cup. De finale wordt op 25 juni in Delft verreden.


Tagged horses: HIS ROYAL BADNESS DK


Terug